iHerb tilaus Suomeen tilausohjeilla

sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Paras saippua

Käyttökokemus Nubian Heritagen saippuasta

Nubian Heritagen afrikkalainen musta palasaippua on aivan ihana tuote. Se on täysin lisäaineeton ja luonnonmukainen. Saippua on tuotettu kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti eikä sitä ole testattu eläimillä! Parasta tässä saippuassa on se, että se ei tuhoa ihon omaa luontaista bakteerikantaa vaan pitää ihon kunnossa ja luonnollisessa tilassa. Saippua myös kosteuttaa ihoa ja jättää iholle hyvän tuoksun. Afrikkalainen musta saippua sopii käsienpesun ja kasvojen pesun lisäksi vaikka koko vartalon pesemiseen, sillä se sisältää iholle tärkeitä ravinneaineita, jotka saattavat parantaa tai lievittää jopa aknea ja psoriasista. Jotkut käyttävät Afrikkalaista mustaa saippuaa myös hiusten pesemiseen.

Afrikkalainen musta saippua iHerb kaupasta
African Black Soap
Päivittäisessä käytössä olen huomannut saippuan parantavan vaikutuksen finnien häviämisenä kasvoilta. Pesun jälkeen iho ei ole niin rasvainen kun sen pesee mustalla saippualla päivittäin. Käytän Nubian Hertiagen mustaa saippuaa koko vartalon pesemiseen, koska se ei jätä ihoa kuivaksi kuten tavanomaiset kemialliset vartalosaippuat. Pesun jälkeen ihoon jää mieto saippuan tuoksu, joka haihtuu kyllä luonnollisesti pois. Ihoon ei jää mustaa väriä, vaikka sitä saippuasta irtoaakin. Saippuan ihoa hoitavat raaka-aineet ovat muun muassa Aloe Vera, kaura, kylmäpuristettu kookosöljy, kylmäpuristettu palmuöljy, palmun tuhka, karitevoi ja E-vitamiini. Nubian Heritagen afrikkalainen mustan saippuan luontaisten aineiden tuoksu täyttää suihkuhuoneen hyvällä ominaistuoksulla ?

Tutustu iHerbin Nubian Heritagen valtavaan ihonhoidontuotteiden valikoimaan oheisen linkin kautta. Saippuan suosiosta kertoo hyvin paljon myös se, että suosituimmat Nubian Heritagen saippuat ovat tosi usein loppuunmyytyjä iherbistä ja niitä joutuukin odottamaan useita viikkoja ellei jopa kuukausia.


Last update: April 23, 2014

1 kommentti :

  1. Lisäaineeton? Onhan tuossa väriainetta. Todellisuudessahan afrikkalainen musta saippua on väriltään ruskea.

    VastaaPoista