iHerb tilaus Suomeen tilausohjeilla

sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

iHerb kokemuksia Superior Source tuotteista

Iherb luontaistuotekaupassa on aina viikoittain vaihtuvia tarjouksia ja viikon brändituotteita. Tämän viikon brändeinä olivat esillä muun muassa Superior Source, Wonderfully Raw Gourmet Delights ja Innersense Organic Beauty. Ostoskoriin tuli tällä kertaa Superior Source suussa liukenevia vitamiinituotteita, jotka ovat 20% alennuksessa. Tarjous on vielä voimassa huhtikuun 3. päivään saakka. Viikottain vaihtuvat tarjoukset ovat viikon verran voimassa ja ne vaihtuvan joka keskiviikko kello 20:00 Suomen aikaan.

Superior Source on yhdysvaltalainen yhtiö, joka valmistaa suussa liukenevia vitamiinivalmisteita ja lisäravinteita, joita käytetään asettamalla pieni tabletti kielelle tai kielen alle, josta se liukenee nopeasti verenkiertoon. Tabletin voi myös tarvittaessa niellä, jolloin sen teho hieman heikkenee, mutta useimmiten se ehtii liueta suussa niin nopeasti, että sitä on mahdotonta niellä. Kaikki Superior Sourcen valmistamat tabletit ovat pienikokoisia ja erittäin tehokkaita, koska ne imeytyvät suun limakalvojen kautta verenkiertoon nopeammin kuin tavalliset nieltävät kapselit. Esimerkiksi kuvan B12 punainen vitamiinitabletti liukenee suussa muutamassa sekunnissa ja tehon huomaa heti. Imeskelytabletin punainen väri johtuu B12 vitamiinin luontaisesta väristä, joka on punainen. B12 vitamiinin ottamisen jälkeen päivän aikana ei tule sitä tavallista väsymystä ja haukottelemista, sillä vitamiini on erittäin pitkäkestoinen ja aamulla otetun vitamiinin teho kestää iltaan saakka. Valmistaja suosittaa vitamiinitabletin ottamista heti aamulla ennen ruokailua parhaan tehon saavuttamiseksi. Lisäksi B12 vitamiini helpottaa illalla nukahtamista, jolloin melatoniinivalmistetta ei tarvitse erikseen ottaa. Veren B-vitamiinien tasot kannattaa käydä mittauttamassa verikokeessa ennen kuin alkaa ottamaan B-vitamiinejä, jotta tietää tarkan B-vitamiinin tarpeen.


iherbista tilattu Superior Source B12 vitamiini


Superior Source valmistaa muun muassa edellä mainittua unettomuuden hoitoon tarkoitettua melatoniinia ja lukuisia vitamiinivalmisteita kuten B- , C- ja D-vitamiineja, joista iHerbissa myydyimpiä ovat edellä mainitut B- ja D-vitamiinit. Superior Sourcen vitamiinit eivät ole missään nimessä halvimmasta päästä, sillä tuotteet ovat laadukkaita. Omien kokemuksieni perusteella olen hyvin tyytyväinen kyseiseen tuotemerkkiin, kun ottaa huomioon tuotteen hinta/laatu -suhteen. Tätä tuotemerkkiä kannattaa kärkkyä iHerb tarjouksista, jos ei täyttä hintaa kehtaa maksaa.

Pidempiaikaisten hyvien kokemusten perusteella rohkaistuin tilaamaan iHerbista lisää vitamiineja. Tilaus piti tällä kertaa sisällään 5000 IU eli 125 mikrogramman vahvuista D3 vitamiinia ja vesiliukoisten B-vitamiinien ryhmään kuuluvaa biotiinia, jota kutsutaan myös H-vitamiiniksi. Lisäksi täydensin hupenevaa B-vitamiinivarastoa Women's B Complex tuotesarjalla, joka on ilman -20% alennustakin erittäin edullinen B-vitamiinivalmiste. Kaupanpäälle vielä ilmaistuote mukaan ja alennusta 7 vitamiinituotteesta tuli yhteensä $12.65. Huomaa, että kun olet ensimmäistä kertaa tilaamassa iHerbista luontaistuotteita saat $10 alennukseen ensitilauksesta käyttämällä alennuskoodia, vaikka tilaisit esimerkiksi -20% alennuksessa olevia tuotteita tai mitä tahansa tuotteita. Tutustu tarkemmin iHerbissa myytäviin Superior Source tuotteisiin linkin kautta.


Last update:
April 5, 2014

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti